Kristina i dalje tvrdi da je ubila fotografa u samoodbrani

Objavljeno: 28. 3. 2017 u 16:16h

Danas je u Okružnom sudu u Banjaluci počelo suđenje Kristini Jovković (31), osumnjičenoj za ubistvo Aleksandra Mujčinovića.

Tužilaštvo tereti Jovkovićevu da je 18. novembra prošle godine, u kući u banjalučkoj Solunskoj ulici u kojoj je živjela zajedno sa Mujčinovićem, nanijela žrtvi smrtne povrede sa 11 uboda nožem.

Na ročištu su svjedočili majka i sestra ubijenog Aleksandra, inače poznatog banjalučkog fotografa, te još tri svjedoka.

Kristina Jovković je na početku suđenja zatražila da ročište bude zatvoreno za javnost. Međutim, sud to nije prihvatio, ali je ipak zabranio fotografisanje i snimanje u sudnici.

Jovkovićeva i dalje insistira na tvrdnji da je ubila Aleksandra Mujčinovića u samoodbrani.

Baisa Mujčinović, majka ubijenog Aleksandra, ispričala je da je iz razgovora sa njim zaključila kako je imao stalno problema sa Jovkovićevom, koju su nazivali Rumena, piše EuroBlic.

“Tokom razgovora preko skajpa jednom sam vidjela da nije dobro. Rekao mi je da ga je ugrizao pas. Kasnije sam čula da se nije radilo u psu, nego da mu je komad kože odgrizla Rumena”, ispričala je ona za EuroBlic.

U suzama je tražila od optužene da kaže zašto je ubila njenog sina, ali nije prihvatila zahtjev Kristine da joj se izvini.

Danas je svjedočio o ubistvu Mujčinovića i Kristinin brat Danijel Parazanović.

On je ispričao da ga je 20. novembra pozvala majka i da je otišao do Akijeve kuće, gdje mu je Kristina pokazala tijelo ubijenog Aleksandra i rekla da ga je ubila u samoodbrani jer ju je pokušao silovati.

Dalje je rekao da je sve to prijavio policiji i da je Kristina tada bila pod uticajem narkotika.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/kristina-i-dalje-tvrdi-da-je-ubila-fotografa-u-samoodbrani/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot