Ovako izgleda potjernica za bučnim komšijom (Foto)

Objavljeno: 27. 3. 2017 u 20:04h

Koliko mogu da određenim aktivnostima smetaju komšije u zgradama, govori i sljedeći primjer stanara jedne zgrade u Banjaluci koji traže komšiju koji vježba u kasnim satima.

U objavi na ulazu u zgradu stanari su napisali ,,Koji slon vježba u stanu i pri tom cijela zgrada odzvanja od njegove težine? Slon trenira svaku noć od 20 do 24 časa“, a u potpisu ove smiješne objave su ,,zabrinuti stanari“, koji čak nude i nagradu onome ko otkrije ko to vježba.

Obzirom da vježba u nedoba i da treninzi traju dugo, vjerovatno komšiluk ima pravo da se žali, a neke i zasmijava.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/ovako-izgleda-potjernica-za-bucnim-komsijom-foto/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot