Banjaluka: Za igralište u Boriku 60.000 KM

Objavljeno: 27. 3. 2017 u 12:01h

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić potpisao je danas u Banjaluci ugovor sa direktorom Mikrokreditnog društva “Mikrofin” Mladenom Bosnićem ugovor o izgradnji dječijeg igrališta u naselju Borik, vrijedan 60.000 KM.

Radojičić je rekao da će igralište biti izgrađeno u Bulevaru Živojina Mišića, kod Osnovne škole “Branko Ćopić”.

“Ova lokacija je posebno interesantna, jer su u proteklih godinu-dvije vođene građanske inicijative da to ostane površina za djecu i zabavno-rekreativan sadržaj. Grad je to svojevremeno na Skupštini i prihvatio”, rekao je Radojičić.

On je podsjetio da se ovaj projekat realizuje u okviru akcije sa društveno odgovornim preduzećima, te istakao da će se rezultati tek primijetiti u gradu.

“Riječ je o velikim ulaganjima, da bi Grad realizovao sve te projekte trebalo bi dugo vremena da se obezbijede milionska sredstva za to”, rekao je Radojičić.

On je najavio da će gradski projektni tim nastaviti u narednim sedmicama da dogovara sa ostalim društveno odgovornim kompanijama realizaciju ovog projekta.

Bosnić je naveo da “Mikrofin” ove godine obilježava 20 godina rada, koje su obilježila učešća u mnogobrojnim društveno odgovornim projektima.

“Zadovoljstvo nam je da smo ove godine u prilici da našim najmlađim sugrađanima Banjaluke doniramo lijepo i savremeno igralište, koje će biti u skladu sa svim standardima za bezbjednost djece”, rekao je Bosnić.

On je dodao da ovo preduzeće ima u planu da u još pet gradova u BiH donira dječija igrališta, te izrazio nadu da će s tim obradovati mališane u tim sredinama.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-za-igraliste-u-boriku-60-000-km/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot