Paljenje rastinja prouzrokovalo tri požara u Banjaluci

Objavljeno: 24. 3. 2017 u 11:23h

Paljenje rastinja uz put prouzrokovalo je sinoć požar na tri lokacije u naselju pobrđe prema Šibovima, potvrđeno je iz Gradske Uprave.

“Zahvaljući brzoj intervenciji, požari su uspješno ugašeni. Rastinje se zapalilo na tri mjesta, ali požar nije zahvatio objekte”, kazali iz Gradske uprave.

Nakon gašenja ovog požara, potvrđeno nam je da su vatrogasci imali posla i u zaseoku Vukovići, gdje je je krčenje rastinja takođe izmaklo kontroli.

Iz Gradske uprave zbog sve učestalijih požara apelovali su na građane da posebno budu obazrivi prilikom krčenja parcela te da se uzdrže od paljenja na otvorenom.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/paljenje-rastinja-prouzrokovalo-tri-pozara-u-banjaluci/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot