Formirana komisija za Etički kodeks Skupštine

Objavljeno: 24. 3. 2017 u 19:53h

Na devetoj sjednici Skupštine grada, koja će biti održana 5. aprila u 10 časova, odbornici će razmatrati 35 tačaka dnevnog reda, zaključeno je u petak na sjednici Kolegijuma Skupštine.

Kolegijum je formirao komisiju sa zadatkom da se usaglase u vezi sa sadržajem Etičkog kodeksa Skupštine, a koju će činiti odbornici Stojan Vukajlović, Zoran Talić, Vladimir Mirošljević, Momčilo Antonić, Draško Stanivuković i Igor Šukalo, sekretar.

Na sjednici Kolegijuma su razmatrani i izvještaj Komisije za akreditacije sa prijedlogom subjekata za dodjelu akreditacija po radnim tijelima i Informacija o radu radnih tijela.

Igor Radojičić, gradonačelnik, rekao je da je formirana komisija u Gradskoj upravi koja radi na analizi idejnih rješenja za grb grada.

“Ako bismo iduće sedmice dobili određene prijedloge, mogli bismo utvrditi prijedlog odluke za sjednicu Skupštine kako bi grad dobio grb prije Dana grada, jer četiri godine ima neustavan grb”, rekao je Radojičić.

Odbornici će na sjednici Skupštine razmatrati prijedloge odluka o utvrđivanju simbola grada, o nagradama i priznanjima povodom 22. aprila – Dana grada, kao i izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave za 2016. godinu, i izvještaje o poslovanju u prošloj godini javnih ustanova Dom zdravlja, Kulturni centar Banski dvor i Sportski centar “Borik”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/formirana-komisija-za-eticki-kodeks-skupstine/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot