Banjaluka: Zbog radova mogući prekidi u snabdijevanju vodom

Objavljeno: 22. 3. 2017 u 10:24h

Zbog priključenja potrošača na vodovodnu mrežu od danas do petka, od osam do 18 časova, mogući su prekidi u snabdijevanju vodom ulica Zmaj Jovina, Vojvode Momčila, Meše Selimovića, Branka Majstorovića, Braće Mažar i majke Marije, saopšteno je iz “Vodovoda”.

Pored toga, tehničke ekipe ovog javnog preduzeća biće angažovane i u naselju Zeleni vir.

“Danas će biti izvođeni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Rade Radića u mjesnoj zajednici Vrbanja što će u periodu od devet do 18 časova dovesti do privremenog prekida u snabdijevanju vodom potrošača u dijelu navedene ulice i u naselju Zeleni vir”, navedeno je, između ostalog, u saopštenju “Vodovoda”.

U pomenutom preduzeću rekli su još da će u ostalim dijelovima grada snabdijevanje vodom biti uredno i da ona zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-zbog-radova-moguci-prekidi-u-snabdijevanju-vodom/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot