Banjalučani mjerkaju luksuzne nekretnine projekta Beograd na vodi

Objavljeno: 17. 3. 2017 u 12:27h

Maketa projekta “Beograd na vodi” predstavljena je juče u Banskom dvoru u Banjaluci, a organizatori ističu da su stanovnici RS posebno zainteresovani za kupovinu stanova u zgradi “BW Vista”.

Iz preduzeća “Beograd na vodi” ističu da je riječ o zgradi visine 82 metra u kojoj se na 23 sprata nalazi 228 stanova različite kvadrature, a cijena se formira za svaki stan pojedinačno, u zavisnosti od sprata, orijentacije i veličine samog stana.

Generalni direktor “Beograda na vodi” Nikola Nedeljković rekao je da je cilj prezentacije da potencijalni kupci sve informacije dobiju iz prve ruke.

“Zbog velikog interesovanja među stanovništvom Republike Srpske želeli smo da svim potencijalnim kupcima na ovom tržištu damo informacije iz prve ruke. U narednih nekoliko dana oni će moći da direktno razgovaraju sa našim prodajnim savetnicima i da dobiju odgovore na sva pitanja u vezi sa projektom”, rekao je Nedeljković.

Organizatori prezentacije ističu da će “Beograd na vodi” biti dom za više od 14.000 ljudi, a otvoriće i 20.000 radnih mjesta. Početak izgradnje najvećeg projekta u regionu, vrijednog tri i po milijarde evra, ozvaničen je u septembru 2015. godine i trebalo bi da bude završen u roku od 30 godina. Srpski premijer Aleksandar Vučić i direktor “Igl Hilsa” Muhamed Alabar napisali su poruke koje su u “vremenskoj kapsuli” ubacili u temelj prve zgrade koja će biti izgrađena.

Postavljanju kamena temeljca prisustvovao je i predsjednik RS Milorad Dodik.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucani-mjerkaju-luksuzne-nekretnine-projekta-beograd-na-vodi/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot