Humanitarna akcija za pomoć porodici Demonjić (Foto)

Objavljeno: 16. 3. 2017 u 21:33h

Fondacija “Humana Srpska” Banjaluka pokrenula je akciju za pomoć porodici Demonjić. Petočlana porodica Demonjic živi u tuđem oronulom objektu punom vlage.

Otac Novica (53) i Majka Slobodanka (49) nisu zaposleni i nemaju stalna primanja. Djeca Nataša (14) i Dejan (15) su učenici osnovne skole i nemaju osnovne uslove potrebne za ispunjavanje školskih obaveza. Najmlađa je šestogodišnja Violeta koja jos uvijek nije krenula u školu.

Demonjićima su najpotrebniji hrana, sredstva za higijenu, odjeća i obuća te školski pribor za djecu. Slobodanka Demonjić kaže da je objekat u kojem žive neuslovan, u veoma lošem stanju, veoma težak za zagrijati te pun vlage koja ugrožava zdravlje njene djece. Najveća želja joj je uslovan objekat kako bi njena familija napokon imala siguran krov nad glavom.

Fondacija “Humana Srpska” Banjaluka apeluje na sve građane koji su u mogućnosti da pomognu donacijama porodici Demonjić da se obrate na telefon fondacije 066 19 54 57 ili na E-mail: [email protected].

Takođe donacije se mogu uplatiti na žiro račun fondacije u NLB Banci 5620998136875370.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/humanitarna-akcija-za-pomoc-porodici-demonjic-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])