Banjaluka: Omogućen jednosmjerni saobraćaj u Jevrejskoj ulici

Objavljeno: 15. 3. 2017 u 14:17h

Prema nalogu gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića, danas je omogućen jednosmjerni saobraćaj u dijelu Jevrejske ulice, gdje je mjesecima bio blokiran prolazak svih vozila zbog građevinskih radova na stambeno-poslovnom objektu.

Novom odlukom, koja je danas stupila na snagu, izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja na način da je omogućen jednosmjerni prolaz vozila na dijelu ulice od Sberbanke do ulaza na parking kod Muzeja Republike Srpske, rečeno je Srni u Gradskoj upravi.

“Prema odluci Odjeljenja za saobraćaj i puteve, vozila će se ubuduće kretati dozvoljenim smjerom od Ulice Ivana Franje Jukića ka Ulici Đure Daničića”, pojasnili su u Upravi.

Uz ovu izmjenu režima, biće obustavljen i pješački saobraćaj na sjevernoj strani trotoara u Jevrejskoj ulici, na dijelu od Sberbanke do zgrade hotela “Vidović”.

Na osnovu žalbi građana, prema nalogu gradonačelnika, Odjeljenje za inspekcijske poslove utvrdilo je da postoji opasnosti za bezbjednost, život i zdravlje ljudi, te imovinu i učesnike u saobraćaju, pa je donesena odluka da se izmijeni režim odvijanja saobraćaja.

Za vrijeme izmjene režima saobraćaja biće postavljena signalizacija koja će omogućiti nesmetan i bezbjedan saobraćaj u zoni izvođenja radova.

Ova odluka važiće do 15. juna.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-omogucen-jednosmjerni-saobracaj-u-jevrejskoj-ulici/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])