U Banjaluci napadnut svjedok u slučaju “Gligorić”

Objavljeno: 9. 3. 2017 u 14:34h

Ćana Babić (63) iz Banjaluke napadnuta je u utorak ujutru u Ulici Nikole Pašiće u tom gradu, saznaje “EuroBlic”.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka rekli su da se napad dogodio oko 7.30 časova i da je tom prilikom Babićeva zadobila lakše povrede.

“Policija je obavila uviđaj, a obaviješten je i dežurni tužilac”, rekli su u CJB Banjaluka.

Babićeva je bila jedan od ključnih svjedoka u postupku koji je pred Okružnim sudom u Banjaluci vođen protiv bivšeg direktora Republičke uprave za geodestko i imovinsko pravne poslove RS Tihomira Gligorića.

Ćana Babić je bila pomoćnik direktora za imovinsko-pravne poslove i tokom suđenja Gligoriću izjavljivala je da je znala za iznajmljivanje stanova za radnike ovog preduzeća. Međutim, nismo dobili potvrdu da li je ovaj napad povezan sa njenim svedočenjem.

Podsjetimo, Gligorić je u septembru prošle godine osuđen na godinu dana zatvora zbog zlupotrebe službenog položaja, odnosno nezakonitog plaćanja smještaja za pojedine radnike RUGIP, ali mu je Vrhovni sud RS nedavno smanjio kaznu na šest mjeseci. Osim toga, obavezan je i da vrati 264.000 maraka nezakonito stečene koristi.

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/u-banjaluci-napadnut-svjedok-u-slucaju-gligoric/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot