Grad obećao: U Banjaluci 30 novih dječijih igrališta!

Objavljeno: 3. 3. 2017 u 16:51h

Najmlađi Banjalučani ove godine će, ako se ispune obećanja, baš imati gdje da se igraju. Gradski oci, u saradnji sa većim firmama, planiraju čak 30 novih igrališta širom grada.

Ta vijest najviše je obradovala roditelje, jer kako kažu, dosta im je betona. Šetajući ulicama Banjaluke, i sami su uočili nekoliko lokacija koje su idealne za ljuljaške i tgobogane.

Iz Gradske uprave poručuju da je projekat već pokrenut i da je na njihovu adresu stiglo dvadesetak prijava kompanija koje žele da grade igrališta. Grad će se pozabaviti izborom lokacija.

“Kompletna vrijednost ovog projekta je negdje oko 400.000 maraka, trebamo istaći da grad neće ulagati sredstva iz budžeta, odnosno sva ulaganja biće na kompanijama koja će same izvoditi radove, a grad će da odradi svu potrebnu logistiku i obezbijedi lokaciju”, izjavio je Milenko Šajić, portparol Gradske uprave grada Banjaluka.

A jedna od kompanija već je pronašla lokaciju na kojoj će započeti radove. Mališani u Boriku prvi će se obradovati. Novo igralište uskoro bi moglo da nikne baš u ovom naselju.

“U saradnji sa gradom Banjaluka ćemo započeti izgradnju dječijeg igrališta u naselju Borik. Radujem se što ćemo vrlo brzo riješiti sve te aktivnosti”, istakao je Aleksandar Kremenović, predsjednik Upravnog odbora mikrokreditnog društva “Mikrofin”.

Na kojim će sve lokacijama biti nova igrališta, u Gradskoj upravi još ne znaju. Ono što siguro znaju je da će ove godine uveliko biti radova.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/grad-obecao-u-banjaluci-30-novih-djecijih-igralista/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])