Banjalučanin priveden na ispitivanje pa iskočio kroz prozor

Objavljeno: 1. 3. 2017 u 15:01h

I policajci su ostali u čudu, nakon što je Banjalučanin Darko Z. (23) pokušao da pobjegne iz policijske stanice u Laktašima, skočivši kroz prozor. Pri tome je slomio dva pršljena i zadobio druge povrede po tijelu.

Ovaj nesvakidašnji pokušaj bijega iz “kuće” čuvara reda i zakona dogodio se u ponedeljak uveče.

Kako Faktor saznaje, mladić je u svojstvu osumnjičenog priveden u policiju radi ispitivanja u vezi sa nekoliko krivičnih djela krađa koje su počinjene u ranijem periodu.

Kako Faktor nezvanično navodi, Banjalučanin je u jednom mometnu najvjerovatnije dobio napad panike, prepao se, te otvorio prozor na prvom spratu i iskočio. Odmah je prevezen u Službu hitne pomoći, a zatim i u Univerzitetsko-klinički centar Banjaluka gdje mu je ukazana dalja lekarska pomoć i dijagonstifikovane povrede.

“Čekao je na saslušanje, dok je jedna osoba već bila na ispitivanju. U jednom momentu je iskočio kroz prozor i zadobio teže povrede. Nakon kratke hospitalizacije i ljekarske pomoći, pušten je na dalje kućno lječenje”, ispričao je za Faktor izvor iz policije.

O slučaju je upoznato Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, ali i MUP RS, s obzirom na to da se ovaj incident, koji je policija kvalifikovala kao samopovređivanje, desio u  njihovim prostorijama, piše Faktor.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucanin-priveden-na-ispitivanje-pa-iskocio-kroz-prozor/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])