Temperaturni šok probudio Banjalučane (Foto)

Objavljeno: 28. 2. 2017 u 18:11h

Do juče zakopčani do grla, danas već razgolićeni. Prizori na ulicama Banjaluke najbolje govore o tome koliko je vrijeme proteklih dana varljivo.

Bez ustručavanja možemo reći da se temperatura „igra s nama“. Dok je samo prije nekoliko dana gradom na Vrbasu „vladao“ debeli minus, građani su,bez izuzetka hodali ušuškani u zimsku garderobu, živa na termometru danas je toliko skočila da su pojedini stanovnici najvećeg grada Srpske na ulicu izašli, vjerovali ili ne u ljetnjim majicama.

Banjaluka poznata kao grad lijepih devojaka, čini se, još je ljepša sada kada grije sunce i kada su pripadnice nježnijeg pola u laganijoj garderobi mogle da pokažu svoje atribute.

Čak i oni koji su, vjerovatno zbog toga što su rano jutros napustili svoje domove, ponijeli zimske jakne, već poslijepodne toplije odjevne predmete skinuli sa sebe.

Majke su, u želji da uživaju u lijepom vremenu izašle u šetnju sa svojim mališanima.

Zaista predivni prizori, složiće se mnogi, danas vladaju krajiškom ljepoticom. Mala lica vire iz kolica i znatiželjno posmatraju sve što se oko njih dešava.

Ono što možda ne ide u prilog pojedinim šetačima, ali i stanovnicima grada na Vrbasu, koji su odlučili da popiju kafu ili neki drugi omiljeni napitak u bašti nekog popularnog banjalučkog kafića, jeste vjetar.

S vremena na vrijeme duva toliko jako, da banjalučkim ljepoticama „baca kosu u oči“.

Mada, složićete se, i to je dio lijepih prizora, koji prijaju očima, u prvom redu pripadnika jačeg pola.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/temperaturni-sok-probudio-banjalucane-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot