Banjaluka: Opljačkana prodavnica, potraga za razbojnikom

Objavljeno: 26. 2. 2017 u 10:44h

Jedna prodavnica opljačkana je juče u Ulici Tromeđa u Banjaluci i iz nje je ukradeno oko 1.100 maraka, potvrdila je “Nezavisnim” Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Razbojništvo se, kako je prijavljeno, dogodilo oko 13.35 časova, a po prijavi su postupili pripadnici Sektora kriminalističke policije CJB Banjaluka.

“Po prijavi, nepoznato lice je, uz prijetnju upotrebe noža prema radnici trgovine, otuđilo oko 1.100 maraka”, rekla je Markanovićeva i dodala da je izvršen uviđaj.

Kako je naglasila, uviđajem su izuzeti svi potrebni tragovi koji će pomoći u identifikovanju osumnjičenog.

“O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere radi rasvjetljavanja razbojništva”, navela je Markanovićeva.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je opljačkana prodavnica “Valentino”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-opljackana-prodavnica-potraga-za-razbojnikom/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])