Banjaluka: Predavanje o zaštiti životne sredine

Objavljeno: 23. 2. 2017 u 11:56h

Nastavlja se serija savjetovanja Banjalučana u okviru Energetskih večeri.

U okviru nastavku savjetovanja Banjalučana o ekološki prihvatljivim energentima večeras će održati predavanje profesor Petar Gvero sa Mašinskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci.

Savjetovanje o prihvatljivim energentima za zagrijavanje objekata, dizalicama topline, biomasi, te stanju na tržištu biće održano u 18 časova u prostorijama Inovacionog centra Banjaluka, na adresi Dr Mladena Stojanovića 4.

Centar za razvoj i podršku (CRP) iz Tuzle i EFEKT mreža, u saradnji sa ENKON d.o.o za energetski i ekonomski konsalting Banjaluka, treću godinu zaredom organizuju Energetske večeri sa građanima Banjaluke, Tuzle i Mostara s ciljem savjetovanja i edukacije građana iz oblasti energetske efikasnosti i zaštite okoline.

Ovogodišnje Energetske večeri sa građanima Banjaluke biće održane u toku februara i marta svakog četvrtka od 18 časova, u prostorijama Inovacionog centra Banjaluka.

Energetske večeri sa građanima su besplatne za sve zainteresovane građane a članovi CRP-a i EFEKT mreže će, uz predavače, biti na raspolaganju građanima za pitanja i savjete.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-predavanje-o-zastiti-zivotne-sredine/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot