Banjaluka: Na humanitarnom turniru prikupljeno 1.200 KM za rad javne kuhinje

Objavljeno: 22. 2. 2017 u 10:25h

Na humanitarnom turniru “Fudbalom do hljeba”, održanom u Sportskoj dvorani “Borik”, prikupljeno je 1.200 KM za rad javne kuhinje “Obrok ljubavi”.

“Imali smo uspješnu humanitarnu akciju. Sport je uvijek produhovljavao ljude, a na ovom turniru su sportisti pokazali kako imaju veliko srce. Uspjeli smo da od prikupljenih sredstava kupimo životne namirnice koje smo u 30 paketa podijelili socijalno ugroženim sugrađanima”, rekli su u Udruženju građana “Mozaik prijateljstva” u okviru kojeg djeluje javna kuhinja “Obrok ljubavi”.

Direktor Sportske dvorane “Borik”, koja je suorganizator turnira, Manojla Zrnić je rekao da je u prvom planu bio humanitarni karakter ove smotre.

“Najvažnije je što su uspjeli da pomognu najugroženijim građanima kojima su podijeljeni paketi pomoći”, kazao je Zrnić.

Treba reći da je prvo mjesto u malom fudbalu osvojila ekipa Sportsko društvo Kliničkog bolničkog centra. Drugo mjesto na turniru osvojila je ekipa Dvorana “Borik” i prijatelji, a treće mjesto pripalo je ekipi Galaktikos. Za najboljeg fudbalera turnira proglašen je Petar Zec, najbolji strijelac bio je Nemanja Jalić, a titula najboljeg  golmana pripala je Nikoli Crnčeviću.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-na-humanitarnom-turniru-prikupljeno-1-200-km-za-rad-javne-kuhinje/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot