UKC Banjaluka: CT aparati su ponovo u funkciji

Objavljeno: 21. 2. 2017 u 16:36h

Iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske saopšteno je da su, nakon kratkotrajnog zastoja, ponovo u funkciji aparati za kompjuterizovanu tomografiju (CT).

Aparati su u funkciji od juče od 19.00 časova.

“Bez obzira na kratkotrajan zastoj u radu CT aparata, zdravlje i sigurnost liječenja naših pacijenata nijednog trenutka nisu bili ugroženi zato što smo odmah organizovali pretrage na aparatima za kompjuterizovanu tomografiju u privatnim i javnim ustanovama u našem okruženju”, navodi se u saopštenju.

Iz UKC napominju da se povremeno dogodi da pojedini uređaji budu van funkcije zbog velikog priliva pacijenata iz cijele Republike Srpske u ovu zdravstvenu ustanovu, te posljedičnog preopterećenja opreme zbog neprekidnog rada i maksimalnog stepena iskorištenja.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/ukc-banjaluka-ct-aparati-su-ponovo-u-funkciji/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot