Pogledajte romantičnu vjeridbu u centru Banjaluke (Video)

Objavljeno: 20. 2. 2017 u 16:52h

Juče su u centru Banjaluke prolaznici svjedočili jednom romantičnom činu. Naime, momak vjerio djevojku sa kojom želi da provede ostatak života.

Dok je klečao sa prstenom u ruci iza njega su stajala dvojica drugara koji su držali plakat na kojem je velikim slovima pisalo: „Pile moje udaj se za mene“.

Djevojka je, naravno pristala, bez ustručavanja je pustila i par suza radosnica. Nakon sudbonosnog „da“ usljedio je poljubac i zagrljaj, ali i mnogobrojne čestitke znanih i neznanih osoba, koje su svjedočile ovom romantičnom prizoru. Video snimak je podjeljen na Fejsbuku gdje je takođe osvanuo veliki broj komentara sa najlepšim mogućim željama za budući bračni par Petra i Željku.

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/pogledajte-romanticnu-vjeridbu-u-centru-banjaluke-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot