PK Banjaluka: Policija prati izbore

Objavljeno: 20. 2. 2017 u 15:58h

U Banjaluci počela sjednica skupštine lokalne privredne komore. Pripadnici MUP-a RS obezbjeđuju prostor u kojem su se okupili delegati. Nisu isključeni incidenti.

Skupština Područne privredne komore Banjaluka na kojoj se bira predsjednik komore odvija u prisustvu pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, prenosi poslovni portal “capital.ba”.

Pripadnici MUP-a nalaze na ulazu u zgradu Muzeja RS u kojoj je sa zakašnjenjem počela sjednica skupštine Područne privredne komore.

Izbori za predsjednika banjalučke privredne komore na granici su incidenta, nakon što su dvije oštro susprostavljene strane privrednika istakle svoje kandidate.

Dok jedna grupacija želi da na čelu komore ostane Goran Račić, druga mjesecima lobira za njegovog protivkandidata Damjana Davidovića.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/pk-banjaluka-policija-prati-izbore/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot