Banjaluka: Prodavci kišobrana i veša dobili kazne

Objavljeno: 20. 2. 2017 u 12:29h

Od početka godine izdato je 14 prekršajnih naloga zbog nepropisnog zauzimanja javnih površina, potvrđeno je u Gradskoj upravi.

“Nelegalno postavljeni štandovi uglavnom su se nalazili na Trgu Krajine, na platou iznad Tržnice, Maloj pijaci u Obilićevu i u parku “Mladen Stojanović”. Uglavnom se radi o prodaji garderobe, veša, kišobrana, igračaka, balona i kokica”, rekli su u Gradskoj upravi i dodali da su kontrole redovne.

Kazna za nelegalnu prodaju na javnim površinama je 100 KM. U julu će biti raspisan javni oglas za dodjelu privremenih lokacija za godišnju prodaju.

“Dodijelićemo ukupno 27 mjesta za prodaju i to deset lokacija u ulicama Bana Milosavljevića, pet u ulici Dragiše Vasića i 12 u lici Cara Lazara. Prodavci moraju imati mjesto prebivališta na podruju grada”, naveli su u Gradskoj upravi.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-prodavci-kisobrana-i-vesa-dobili-kazne/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot