Banjaluka: Počela sanacija saobraćajnica

Objavljeno: 16. 2. 2017 u 17:00h

Vozači mogu konačno da odahnu jer su putari počeli juče sanaciju saobraćajnica, a prva na redu bila je ulica Patre u naselju Obilićevo.

U Odjeljenju za saobraćaj i puteve tvrde da su stvoreni vremenski uslovi za sanaciju oštećenja u pojedinim ulicama, koje je snijeg dodatno oštetio.

Ovi radovi biće izvođeni u okviru redovnog održavanja gradskih i makadamskih saobraćajnica.

“Predviđena je sanacija ulice Kralja Petra Prvog Karađorđevića, tačnije put za Motike i Vidovdanske ulice. Kada je riječ o makadamskim putevima, prva na redu je Miljevačka ulica. Planirana je i rekonstrukcija trotoara, za početak u Kozarskoj, Karađorđevoj i ulici Vojvode Prijezde”, rekli su u Odjeljenju.

Gradska uprava će u ovoj godini za redovno održavanje, investiciono održavanje, modernizaciju i rekonstrukciju gradskih saobraćajnica izdvojiti ukupno 2.305.000 KM.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-pocela-sanacija-saobracajnica/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])