Banjalučanin ušao u dva kafića i prijetio da će pucati

Objavljeno: 16. 2. 2017 u 10:46h

Četrdesettrogodišnji Banjalučanin D.M. uhapšen je te je kriminalističkom obradom utvrđeno da je ušao u dva kafića na području Banjaluke, i prijetio da će pucati, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Odmah nakon što je to policiji prijavljeno, policajci policijskih stanica Lauš i Lazarevo, postupili su po prijavama, a u kojim je navedeno i da je osumnjičeni na ovaj način uznemirio goste u kafićima. Osumnjičeni je ubrzo uhapšen.

“Tokom kriminalističke obrade, utvrđeno je da je osumnjičeni juče oko 12.15 časova ušao u ugostiteljski objekat u Ulici srpskih pilota, izvadio pištolj i prijetio pred gostima da će ga upotrijebiti”, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Kako stoji u policijskom saopštenju, zatim je renoom otišao prema Zelengorskoj ulici, gdje je ušao u drugi objekat, i gdje je na sličan način izazvao uznemirenje gostiju prijeteći da će zapucati.

“Istog dana oko 12.30 časova, u Ulici Maksima Gorkog, zaustavljen je reno kojim je upravljao D.M. i koji je uhapšen, a izvršenim pretresom na osnovu naredbe Osnovnog suda Banjaluka, pronađen je i izuzet pištolj, nož i drugi predmeti za koje se sumnja da potiču iz izvršenja krivičnih djela”, stoji u policijskom saopštenju.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je u pitanju Dragan Miletić.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucanin-usao-u-dva-kafica-i-prijetio-da-ce-pucati/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot