Banjaluka: Za izgradnju vodovodne mreže 650.000 maraka

Objavljeno: 7. 2. 2017 u 16:34h

Programom uređenja građevinskog zemljišta u 2017. godini za izgradnju vodovodne mreže na području grada planirana su sredstva u iznosu od 650.000 KM.

“Od ovog iznosa 350.000 KM biće utrošeno za izgradnju vodovoda u ulicama Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, Prištinskoj, Bilećkoj, Branka Grpčića, Franca Šuberta i Đorđa Jovetića, Dujke Komljenovića, Braće Kukrika, Tunjice, Tuzlanska, te kraku ulice do Društvenog doma u Potkozarju”, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako je predviđeno pomenutim programom, 300.000 KM biće usmjereno na radove na izmještanju vodovoda Rekavice – Kola, Rekavice – Blagojevići, Piskavica, te vodovoda Gornja Piskavica i Jaruge – Talići.

Kako su još naveli u Gradskoj upravi tokom prošle godine urađene su sekundarne vodovodne mreže u ogranku ulica Tešana Podrugovića, Vida Nježića, u naselju Novakovići, primarne vodovodne mreže Piskavica (Ševa) – Talići – Jaruge – krak jedan i u Radosavskoj, kao i gradski vodovodni sistem distributivne mreže u MZ Piskavica – krak treći, te izmješten cjevovod u Ramićima.

“Preostalo je da budu završeni vodovodi za naselje Česma krak kod rezervoara – druga zona, te vodovodne mreže u ograncima Kosovske ulice i u ulici Braće Miletić, za koje su ugovori sa izvođačima radova potpisani krajem prošle godine”, istakli su u Gradskoj upravi.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-za-izgradnju-vodovodne-mreze-650-000-maraka/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])