Banjaluka: Za javnu rasvjetu planirano 80.000 KM

Objavljeno: 6. 2. 2017 u 15:58h

Za izgradnju nove javne rasvjete i rekonstrukciju postojeće grad planira da ove godine izdvoji 80.000 KM, stoji u programu uređenja gradskog građevinskog zemljišta Odjeljenja za komunalne poslove.

“Izgradnja nove rasvjete planirana je u dijelu Tuzlanske ulice od broja 60 do 90, Vida Nježića od broja 32 do 54, u produžetku ulice Starog Vujadina, te ulicama Mire Alečković i Sedmog februara”, navedeno je u ovom programu.

Prema ovom dokumentu, nova rasvjeta bi trebalo da bude postavljena na spoju ulica Nenada Kostića i Blagoja Parovića, na pješačkoj stazi u ulici Velimira Čovića, u dijelu Hilandarske i Žitomislićke ulice, te ogranku Srpskih rudara kod broja 58 i ogranku ulice Dr Koste Krsmanovića.

Kada je u pitanju rekonstrukcija postojeće rasvjete ove godine, radovi su, između ostalog, planirani u dijelovima ulica Ranka Šipke, Rade Radića, te Isidore Sekulić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-za-javnu-rasvjetu-planirano-80-000-km/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])