Savjet stručnjaka: Čime da se griju Banjalučani

Objavljeno: 3. 2. 2017 u 11:30h

Prvo ovogodišnje besplatno savjetovanje iz oblasti energetske efikasnosti održao je sinoć dr Petar Gvero.

Usluge grijanja u Banjaluci, poslovanje “Toplane”, moguća tehnička rješenja kao odgovor na probleme sa kojima se “Toplana” i građani Banjaluke suočavaju, elementi sistema daljinskog grijanja, izvori toplote, obnovljivi izvori energije – spomenuti su u okviru prve teme “Daljinsko grijanje u Banjaluci”.

“Daljinski sistem grijanja u Banjaluci može da funkcioniše održivo, ali treba ozbiljne zahvate. Donosioci odluka treba da odluče da li će liječiti posljedicu ili uzrok problema, a samo integralnim pristupom rješavanju problema svih elemenata složenog sistema, kao što je to “Toplana”, može da rezultate. Kada pogledate potrebe našeg grada, jedno od mogućih rješenja je i kombinacija različitih energenata” rekao je dr Petar Gvero, vanredni profesor Mašinskog fakulteta, Univerziteta u Banjaluci.

Ovogodišnje Energetske večeri sa građanima Banjaluke biće održane u toku februara i marta svakog četvrtka od 18h, u prostorijama Inovacionog Centra Banjaluka (Dr Mladena Stojanovića 4).

Energetske večeri sa građanima su besplatne za sve zainteresovane građane, a članovi CRP-a i EFEKT mreže će, uz predavače, biti na raspolaganju građanima za pitanja i savjete.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/savjet-strucnjaka-cime-da-se-griju-banjalucani/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot