Planirano rušenje žutog mosta u Česmi

Objavljeno: 3. 2. 2017 u 14:06h

Grad planira da iskoristi oko 184.000 KM, sumu koja je ostala od kredita od 2,4 miliona KM koji je podignut za izgradnju mosta u Česmi, za uklanjanje starog, takozvanog žutog mosta koji je u neposrednoj blizini novog.

Promjena namjene sredstava ovog kredita je sastavni dio odluke koju će razmatrati odbornici Skupštine grada 6. februara.

“S obzirom na to da je novi veleljepni most pušten u upotrebu, neophodno je ukloniti, odnosno srušiti stari  koji se nalazi uzvodno. Da bi se omogućilo finansiranje tih  radova iz preostalih kreditnih sredstava, neophodno je da se Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Jedinici za koordinaciju poljoprivrednih projekata dostavi odluka Skupštine grada kojom se dopunjuje namjena kreditnih sredstava”, navedeno je u obrazloženju ove odluke.

Žuti most pretrpio je ozbiljna oštećenja u velikim poplavama 2014. godine pa je zbog toga građen novi.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/planirano-rusenje-zutog-mosta-u-cesmi/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot