ATV “natjerala” ministra da posjeti studente

Objavljeno: 3. 2. 2017 u 20:54h

ATV je natjerala ministra prosvjete i kulture Daneta Maleševića da posjeti prvi i drugi paviljon studentskog doma “Nikola Tesla”. U svakoj sobi odvrtao je česme i provjeravao radijatore, gdje se i sam uvjerio da je hladno i da nema tople vode. Studenti kažu da im je obećao brzo rješenje i da je dom prioritet nad prioritetima.

Već početkom sljedeće sedmice iz česmi u studentskom domu mogla bi da teče topla voda. Što se hladnoće tiče, moraće da se strpe, ali samo još malo.

Studenti nisu vjerovali da će odgovor na njihovu peticiju tako brzo stići. I da će rješenje njihovog problema krenuti za tri dana. Ljubiša Karlica, predsjednik Skupštine studentskog centra nada se da je ovo kraj njihovim problemima i da će od ponedjeljka kada je planirano postavljanje kotlovnice olakšati boravak u domu.

“Veoma nam je drago što je tako brzo reagovao. Obećao nam je kotlovnicu gdje se nalaze postojeći bojleri gdje smo dobili obećanje od direktora centra da će početi sa ugradnjom ostala dva bojlera koji iznose po 3 000 litara ukupno znači 6000 litara, što bi djelimično riješilo problem tople vode”, rekao je predsjednik Skupštine studentskog centra Ljubiša Karlica.

Nakon što je u obilasku soba uočio deke koje štite stanare od hladnoće, obećao je obnovu stolarije. Ali zbog žalbe na tender za početak rada na obnovi stolarije moraće se sačekati 40 dana. Na pozive ATV-a ministar se danas nije javljao.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/atv-natjerala-ministra-da-posjeti-studente/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])