Skuplji gradski prevoz, pogledajte cijene

Objavljeno: 31. 1. 2017 u 16:15h

Cijena karte u javnom gradskom i prigradskom prevozu na području Banjaluke od sutra će koštati 1,6 KM umjesto dosadašnjih 1,4 KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

Mjesečnu kartu na grupi linija, čija je prodaja počela 25. januara, radnici će plaćati 39,5 KM umjesto 36,5 KM, a studenti 28 KM umjesto 26,1 KM.

Osnovne karte za penzionere, djecu poginulih boraca koja pohađaju srednju školu i fakultet, invalide prve i druge kategorije i supruge poginulih boraca, ostale su na cijeni od 13 KM.

Izuzetak su posebne karte, jedinstvena mjesečna karta, kojih ima znatno manje u odnosu na osnovne karte, a koje za penzionere sada koštaju 20 KM umjesto 17 KM.

Cijena karte u prigradskom prevozu za penzionere nije promijenjena.

Novina u javnom gradskom prevozu putnika je dnevna karta – jedinstvena, odnosno karta koja u gradu važi za neograničen broj vožnji kod bilo kog prevoznika, a košta pet KM.

Kompletan novi cjenovnik pogledajte OVDJE (PDF).

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/skuplji-gradski-prevoz-pogledajte-cijene/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])