Banjaluka: Duže radno vrijeme onima koji ispune uslove

Objavljeno: 31. 1. 2017 u 17:11h

Prema odluci Skupštine grada, svi ugostiteljski objekti koji nisu smješteni u stambenim zgradama, a koji žele da rade duže, mogu to učiniti uz zahtjev koji podnose Odjeljenju za privredu, a uz koji moraju platiti taksu.

“Onima koji ispune sve uslove biće produženo radno vrijeme. Tako će restorani, ugostiteljski objekti za ishranu i piće i kafići moći raditi od sedam ujutro do jedan čas iza ponoći radnim danima, dok će petkom i subotom moći raditi sat duže, do dva časa. Restorani, ugostiteljski objekti za ishranu i piće i kafići kojima je dodijeljen znak kvaliteta “Zlatna kašika” moći će radnim danima raditi od sedam do dva časa, a vikendom sat duže”, saopštili su iz Gradske uprave.

Još su naveli da će za noćne klubove koji ispune uslove radno vrijeme biti od 19 do četiri časa, a vikendom do pet, dok će saloni za posebne prilike moći raditi od sedam do četiri časa iza ponoći.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-duze-radno-vrijeme-onima-koji-ispune-uslove/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])