Humanitarni broj 1458 za pomoć javnoj kuhinji

Objavljeno: 29. 1. 2017 u 11:59h

Gradska organizacija Crvenog krsta dobila je humanitarni telefonski broj 1458, koji će biti aktivan od 1. do 28. februara, a putem kojeg građani mogu donirati jednu marku za rad javne kuhinje.

Direktor Crvenog krsta Željkica Ilić rekla je da je ovo treća godina zaredom da pokreću humanitarni broj kako bi pomogli socijalno ugroženim korisnicima.

“Javna kuhinja ima brojne troškove. Mi kupujemo pakete i za socijalno ugrožene sugrađane koji nisu obuhvaćeni javnom kuhinjom. To su prvenstveno stariji ljudi iz prigradskih i seoskih područja kojima lično nosimo pomoć. Trošimo i na obnovu kazana za kuvanje, frižidera i šporeta” – rekla je Ilićeva.

Dodala je da usluge javne kuhinje Crvenog krsta koristi 435 osoba, te apelovala na ljude dobre volje da u februaru okrenu njihov humanitarni broj.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/humanitarni-broj-1458-za-pomoc-javnoj-kuhinji/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])