Banjaluka: Đacima još vrijede decembarske karte

Objavljeno: 24. 1. 2017 u 16:37h

Učenici do kraja sedmice javnim gradskim prevozom mogu da se voze sa starim mjesečnim kartama, potvrdili su danas prevoznici.

“Budući da se mjesečne karte mogu kupovati od 25. u mjesecu, djeci smo omogućili da se do kraja sedmice voze s mjesečnim kartama iz decembra”, kazala je Slobodanka Marčeta, direktor “Bočac tursa”.

Dejan Miljić, direktor “Autoprevoza”, takođe je potvrdio da se đaci dok im se ne omogući vađenje novih karata mogu voziti sa starim mjesečnim kartama.

Roditeljima koji su se nadali da će zbog početka škole i vađenje mjesečnih karata biti omogućeno ranije nije bilo jasno zašto juče u jutarnjim časovima nisu radili šalteri za prodaju karata.

Karte u javnom gradskom prevozu poskupljuju od 1. februara, pa će za jednu liniju radnička mjesečna karta koštati 39,5 KM, a đačka 28 KM.

Pojedinačna karta će sa 1,40 poskupjeti na 1,60 KM. Radnici će za jedinstvenu kartu koja vrijedi za sve linije, umjesto dosadašnjih 51,10 KM, morati izdvojiti 55 KM, a studentska karta za sve linije koštaće 38,5 KM.

Poskupljenja su pošteđeni penzioneri, djeca poginulih boraca koja se školuju, supruge poginulih boraca i invalidi I i II kategorije, te za njih cijena karte ostaje 13 KM.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-dacima-jos-vrijede-decembarske-karte/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])