Banjaluka: Autobusi malo kasnili, neki i zaglavljeni

Objavljeno: 17. 1. 2017 u 21:48h

Zbog snijega koji konstantno pada pojedini autobusi gradskog i prigradskog prevoza otežano su se kretali, a neki su se čak i zaglavili.

Iz preduzeća “Aldemo turs” su rekli kako su u ponedjeljak imali problema u odvijanju saobraćaja, jer se autobus koji vozi za Dedića Lokvu zaglavio i šest sati na dijelu tog puta saobraćaj nije uopšte funkcionisao jer su ga izvlačili.

“Sada je sve u redu, saobraćaj jeste otežan, ali je uredan. Linije koje saobraćaju po gradu prema Debeljacima takođe su u funkciji, malo je saobraćanje otežano, ali dobro, ipak je zima pa je to normalno”, kazao je juče Momir Vujasin, direktor “Aldemo tursa”.

U preduzeću “Central company” rekli su kako autobusi koji voze prigradske linije nisu imali problema sa kretanjem ni u ponedjeljak, a ni juče, te da nije bilo većih kašnjenja.

“Najviše problema imamo sa gradskim linijama na kojima je saobraćaj otežan i usporen, jer službe negdje slabo čiste, posebno u Tuzlanskoj ulici i onima koje su u usponu”, rekli su iz “Centrala”.

Zbog gužvi na putevima i slabije prohodnosti puteva ima malih kašnjenja na linijama “Autoprevoza”, ali kako kažu, trude se da da pokriju sve linije.

“Većih zastoja nije bilo, saobraćaj se redovno odvija i sve linije se održavaju. Molimo građane za malo strpljenje i razumijevanje dok čekaju autobuse”, kazao je Dejan Miljić, direktor “Autoprevoza”.

Putnici kažu da manjih kašnjenja ima, ali da razumiju i vozače da ne mogu po ovom vremenu brže.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-autobusi-malo-kasnili-neki-i-zaglavljeni/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot