Problemi na Starčevici: Voda teče Studeničkom ulicom (Video)

Objavljeno: 16. 1. 2017 u 19:06h

U Studeničkoj ulici na Starčevici pukla je vodovodna cijev dok voda teče ulicom. Radnici Vodovoda izašli su jutros na teren, i pristupili izvođenju radova, potvrdila je za Elta televiziju i portal SrpskaCafe, portparol Vodovoda Branka Ristić.

“Tek nakon što utvrdimo šta se ovdje zapravo desilo, nakon otkopavanja na lokalitetu na kojem se upravo nalazimo, znaćemo da li je došlo do kvara na cjevovodu odnosno pucanja cijevi ili kvara na priključku. Tek tada ćemo znati da li će biti potrebe da se obustavi vodosnabdjevanje u ovoj ulici i eventualno u par nekoliko okolnih kuća ili zgrada, ili ćemo radove obaviti bez prekida isporuke vode” – kazala je Ristić.

U Vodovodu kažu da usljed niskih temperatura proteklih dana, dolazi često do kvarova ali da radnici ovog javnog preduzeća kojem je osnivač Grad, i pored loših vremenskih prilika izlaze na teren i otklanjaju kvarove u rekordnom roku, kako bi banjalučani imali uredno vodosnabdjevanje.

“Tako i danas, dok snijeg neprestano pada, i pored niskih temepratura, radnici Vodovoda otklanjaju kvar u ovoj ulici, sve sa jednim ciljem – uredno vodosnabdjevanje. U svako doba dana i bez obzira na vremenske uslove. Čak i za Dan Vodovoda, dežurne ekipe su intervenisale na nekoliko lokaliteta” – dodala je Ristićeva.

Očekuje se da radovi na vodovodnoj mreži u Studeničkoj ulici, u banjalučkoj mjesnoj zajednici Starčevica budu okončani do kraja dana.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/problemi-na-starcevici-voda-tece-studenickom-ulicom-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot