Neutješna porodica nakon što je tijelo Dančića izvučeno iz Vrbasa: „Bićeš zauvijek u našim srcima“

Objavljeno: 14. 1. 2017 u 10:39h

Nakon što je juče iz rijeke Vrbas, kod mosta u Trapistima u Banjaluci izvučeno beživotno tijelo Alena Dančića, oglasila se i njegova ujna Vanja Subašić na Fejbuk profilu, koji djeli sa svojim suprugom Miroslavom.

Ona je zahvalila svima koji su bili uz njihovu porodicu, i zajedno sa njima se nadali, iščekivali da će Alena da pronađu živog.

“Bićeš nam uvijek u srcima, u lijepim, najljepšim sjećanjima” – napisala je Vanja Subašić.

Ispod njenog statusa redali su se komentari izjave saučešća, ali i o tome koliko je Alen Dančić bio lijep, dobar i osjećajan momak.

Podsjećamo, Dančić je posljednji put viđen u noći između 5. i 6. januara ove godine. Radio je kao konobar  u kafiću “Pećina”, nedaleko od autobuske stanice u Banjaluci, gdje je ostavio oproštajno pismo u kojem je najavio svoje namjere o samoubistvu.

Njegova ujna je prije nekoliko dana napisala i pismo Alenu u kojem je tražila da joj oprosti i da se vrati kući.

Njegov ujak Miroslav Subašić nudio je novčanu nagradu za bilo kakvu informaciju o Alenovom nestanku.

Alen je inače otac jednog djeteta, a potragu nakon njegovog nestanka su se uključili svi njegovi prijatelji, ali i rodbina, nažalost, bezuspješno. Pojavljivale su se informacije da je razlog njegovog nestanka novčani dug koji je imao, ali to još uvijek nije utvrđeno.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/neutjesna-porodica-nakon-sto-je-tijelo-dancica-izvuceno-iz-vrbasa-bices-zauvijek-u-nasim-srcima/||claudebot