Nestali Banjalučanin Alen Dančić viđen u Novoj Varoši?

Objavljeno: 10. 1. 2017 u 19:34h

Prijateljima nestalog Banjalučanina Alena Dančića (28), za kojim se već danima traga, danas je rečeno da je on viđen u banjalučkom naselju Nova Varoš, saznaju “Nezavisne”.

 Alenova rodbina potvrdila je ovu informaciju i zamolila je sugrađane da obrate pažnju, te da, ukoliko primijete ovog mladića, to odmah prijave policiji.

“Dok su njegovi prijatelji lijepili plakate sa njegovom fotografijom, prišao im je jedan muškarac i rekao im da je danas vidio Alena. O tome smo odmah obavijestili policiju da se ova informacija provjeri”, kaže za “Nezavisne” Alenov ujak Miroslav Subašić.

Dančićevi najbliži pozivaju ga da dođe kući te mu poručuju da nije sam. Podsjetimo, Dančić radi u kafiću “Pećina”, nedaleko od autobuske stanice u Banjaluci. Iz policije su ranije naveli da im je nestanak ovog mladića prijavljen 6. januara.

“Policijski službenici preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, a ukoliko neko ima informaciju o ovom licu, može je saopštiti policiji pozivom na besplatan broj telefona 122 ili se obratiti najbližoj policijskoj stanici”, navela je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/nestali-banjalucanin-alen-dancic-viden-u-novoj-varosi/||claudebot