Detalji napada u Banjaluci: Došli u goste, nakon svađe im ubacio bombu u auto (Video)

Objavljeno: 3. 1. 2017 u 15:28h

Slobodan Gajić (60) bacio je sinoć oko 21.45 bombu u automobil „opel astra“ u kojem je bio bračni par Dragoslav i Slavica Grbić, koji su, inače šurjak i šurjakinja napadača.

U napadu je teške povrede zadobila Slavica. Kako saznaje EuroBlic, oni su bili u gostima kod Slobodana i njegove supruge. Posvađali su se i krenuli kući, nakon čega im je Slobodan ubacio bombu u automobil.

Nakon ovoga Slobodan je otišao u dvorište svoje kuće i aktivirao drugu bombu kojom je raznio sebe i teško povrijedio svoju suprugu Ljiljanu.

Stanje povrijeđenih žena

Slavica Grbić (51)primljena je UKC RS juče oko 22.10. Nakon prijema konstatovane su joj višestruke povrede od gelera u predjelu leđa i donjih ekstremiteta. Nakon urađene dijagnostike utvrđeno je da nema povreda vitalnih organa.

Ljiljana Gajić (58) takođe je primljena sa višestrukim povreda od gelera u predjelu ramena, desne ruke, grudnog koša i stomaka. Obe su zadržane u bolnici i nisu u životno ugrožene.

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/detalji-napada-u-banjaluci-dosli-u-goste-nakon-svade-im-ubacio-bombu-u-auto-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])