Banjalučki vatrogasci gasili magacin i uklanjali drvo

Objavljeno: 3. 1. 2017 u 21:00h

Vatrogasna jedinica imala je već u prva tri dana januara pune ruke posla jer su čak 12 puta intervenisali, potvrđeno je to juče iz Vatrogasne brigade.

“Vatrogasci su 1. januara imali intervenciju na gašenju četiri kontejnera, zatim jedan manji požar u stanu, kao i jedan srednji požar u firmi gdje je gorjela portirnica koja je brzom intervencijom vatrogasaca lokalizovana”, rekao je Aleksandar Majstorović iz Vatrogasne brigade Banjaluka.

Majstorović je naveo da su i drugog dana januara imali intervenciju jer je požar izbio na magacinu karton ambalaža uz diskont na Petrićevcu.

“Uzrok požara je bila petarda koju je neko dijete bacilo na kutije i tom prilikom su planule dvije obloge kojima je obložen magacin. Vatrogasci su i taj požar lokalizovali zahvaljujući brzoj intervenciji. Osim toga, taj dan smo imali još četiri intervencije”, istakao je on.

Dodaje da su i juče imali jednu tehničku intervenciju u Ulici Franca Šuberta, gdje je palo drvo. Srećom, povrijeđenih nije bilo.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucki-vatrogasci-gasili-magacin-i-uklanjali-drvo/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot