Banjaluka bez incidenata za novogodišnju noć

Objavljeno: 1. 1. 2017 u 17:16h

Novogodišnja noć u Banjaluci je protekla bez incidenata, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka. U Hitnoj službi od 19.00 časova pregledana su 65 odraslih pacijenata, 50 djece i obavljeno je 12 kućnih posjeta.

Služba je intervenisala na jednoj povredi od petarde, a osam lica je pomoć zatražilo zbog alkoholisanog stanja. Za obilježavanje Nove godine i druge manifestacije u narednim danima, te praznično ukrašavanje grada, Gradska uprava je izdvojila 36.000 KM, a ostatak sponzori.

Radnici gradske “Čistoće” od jutros čiste Trg, park i ulice. Stanovnici Banjaluke dočekali su Novu godinu na Trgu Krajine, u ugostiteljskim objektima i u porodičnom okruženju. Banjalučani na Trgu Krajine Novu godinu su dočekali uz vatromet, a u ponoć im je srećnu 2017. godinu poželio i gradonačelnik Igor Radojičić.

Na centralnoj bini nastupali su Lukijan Ivanović, Dušan Svilar, Aleksandra Radović i Tijana Dapčević. Centralna bina prvi put je bila postavljena na glavnoj saobraćajnici između Parka “Petar Kočić” i hotela “Palas”.

Doček Nove godine obezbjeđivali su pripadnici Centra javne bezbjednosti Banjaluka i druge službe. Za doček pravoslavne Nove godine u Banjaluci najavljen je koncert grupe “Bijelo dugme”.

Izvor: Banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-bez-incidenata-za-novogodisnju-noc/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])