Kafići u zgradama bez povlastica

Objavljeno: 30. 12. 2016 u 21:43h

Stanari zgrada u kojima se nalaze ugostiteljski objekti ne treba da se plaše buke i glasne muzike, jer se odluka o produženom radnom vremenu kafića, restorana i noćnih klubova, koju su usvojili odbornici Skupštine grada na posljednjoj sjednici, ne odnosi na ove objekte.

Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Marinko Umićević je rekao da treba da budu korigovani pojedini detalji odluke o izmjenama i dopunama odluke o određivanju radnog vremena ugostiteljskih objekata, ali da je ispravno što kafići u stambenim zgradama ne mogu da rade duže.

“Kafićima nije mjesto u zgradama i grad bi trebalo da prestane da izdaje dozvole za rad kafića u stambenim objektima. Buka smeta svakome” – rekao je Umićević i dodao da bi trebalo pooštriti kontrole rada ovih kafića i restorana.

Naglasio je da ne smatra ispravnim to što je cijena takse ista za sve kafiće koji žele da rade duže, te da bi je trebalo odrediti po zonama.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/kafici-u-zgradama-bez-povlastica/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])