Detalji tragedije u Dragočaju kod Banjaluke: Mladić poginuo, vozač bio pijan

Objavljeno: 19. 12. 2016 u 15:42h

Saputnik u “golfu 2” Petar Stupar (19) iz Banjaluke poginuo je juče ujutro kada je pomenuto vozilo za čijim je volanom bio njegov prijatelj Aleksandar Pilipović (19) iz Banjaluke sletio s puta u Dragočaju kod Banjaluke.

Kako saznajemo, vozač je u trenutku nesreće bio pijan pa je završio na triježnjenju u policijskoj stanici. U ovoj saobraćajki, koja se dogodila tri časa iza ponoći, lakše su povrijeđeni Pilipović i njegov maloljetni saputnik M. D. (17) iz Banjaluke. Sa njima u vozilu bio je i Nedeljko Petrović koji je nakon saobraćajke napustio lice mjesta do dolaska policije zbog čega nije utvrđeno da li ima povreda.

Kako saznajemo, Stupar je nakon nesreće davao znakove život i kolima Hitne pomoći prevezen je u Univerzitetski klinički centar RS gdje je juče ujutro oko sedam časova izgubio borbu za život.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi, navodeći inicijale, rekli su da je P. S. u bolnicu primljen u 3.45 časova sa napuknućem lobanje i teškom povredom mozga, te lomovima kostiju lica i grudnog koša.

“Uprkos naporima ljekara pacijent je preminuo”, kazali su u banjalučkoj bolnici.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka rekli su da je policija nakon uviđaja nastavila istragu u cilju utvrđivanja uzroka ove saobraćajne nesreće.

“Policija je o ovom slučaju obavijestila dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, kazali su u banjalučkoj policiji.

Koliko je ova saobraćajka bila stravična svjedoči i lokva krvi koja je ostala na asfaltu gdje se dogodila tragedija.  Kako su nam ispričali mještani Dragočaja, mladići su kobne noći išli iz pravca Prijedora prema Banjaluci gdje je vozač najvjerovatnije zbog brze vožnje i klizavog puta izgubio kontrolu nad vozilom.

“Koliko sam mogao zaključiti po tragovima guma, automobil je prvo udario u metalnu ogradu jednog privatnog imanja nakon čega se odbio na drugu stranu i sletio u kanal. Sve su prilike da se automobil i prevrnuo ali nisam siguran jer je odvezen odmah nakon nesreće”, kazao je jedan od mještana tog banjalučkog naselja koji nije želio da mu ime objavimo.

Prema pričama koje su se još mogle čuti mladići su u subotu naveče bili u provodu u jednoj od prijedorskih kafana.

Poginuo biciklista

Biciklista D. V. (55) iz Doboja poginuo je u subotu uveče kada ga je udario “golf” za čijim volanom je bio L. N. (66) u mjestu Lug kod Dervente.

Nesreća se dogodila u 17.25 časova. Kako saznajemo, biciklista je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta. Kako je došlo do ove saobraćajke biće poznato nakon policijske istrage.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/detalji-tragedije-u-dragocaju-kod-banjaluke-mladic-poginuo-vozac-bio-pijan/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot