Kvar isključio grijanje u Novoj varoši i Rosuljama

Objavljeno: 8. 12. 2016 u 11:26h

U naseljima Nova varoš i Rosulje, te u ulicama Ranka Šipke i Romanijskoj na Paprikovcu sinoć od 18 časova obustavljeno je grijanje.

Do obustave isporuke toplotne energije u ovim dijelovima grada došlo je usljed kvara, koji je nastao zbog starosti i dotrajalosti vrelovodne mreže na dijelu magistralnog vrelovoda Industrija, u Pilanskoj ulici.

U “Toplani” su juče rekli da su njihove ekipe tokom noći između srijede i četvrtka trebalo da otklone kvar i omoguće da potrošači ujutro dobiju grijanje.

Manojla Zrnić, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Nova varoš, rekao je da nisu dobili pritužbe građana te da nemaju problema što se tiče grijanja, ali mještani kažu da se smrzavaju u stanovima zbog lošeg grijanja.

“Bez džempera i duplih pokrivača teško se zagrijati. Mislim da je došlo vrijeme za tople radijatore, makar na nekoliko sati dnevno”, kaže Sanja S., mještanka Nove varoši.

Nikola V. iz Ulice Petra Preradovića u naselju Nova varoš kaže da prekid grijanja skoro da ni ne osjeća, budući da su i prethodnih dana radijatori bili skoro pa hladni. Mještani naselja Rosulje kažu da dosad nije bilo kvarova iako je dosta stara vrelovodna mreža.

“Veliki broj mještana Rosulja uglavnom se žali na kvalitet grijanja”, rekao je Željko Gagula, predsjednik Savjeta ove mjesne zajednice.

Izvor. Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/kvar-iskljucio-grijanje-u-novoj-varosi-i-rosuljama/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])