Banjaluka: Petkom besplatan nalaz holesterola i glukoze

Objavljeno: 7. 12. 2016 u 20:26h

U laboratoriji Alfalab u Banjaluci, svakog petka uz analize iz njihove ponude, za svoje klijente pripremili su posebne pogodnosti. 

Naime, uz urađene nalaze petkom dobićete i besplatan nalaz holestrola i glukoze.

U laboratoriji Alfalab koju vodi dr Sanje Kalamanda-Ivanjak, specijaliste medicinske biohemije, mogu se odraditi analize krvi, urina i stolice na aparatima posljednje generacije. Naravno tu je i niz drugih analiza.

Alfalab se nalazi na istoj adresi u Ulici Milana Tepića na broju 27. Od sada je ulaz u laboratoriju diretkno iz ulice.

Za više informacija o ulugama pozovite 051/218-448, 066/474-865 svakim radnim danom 07-19 h, a subotom 08-14 h, ill pogledajte ovdje.

Izvor: Mojabanjaluka

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-petkom-besplatan-nalaz-holesterola-i-glukoze/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot