Banjaluka: Kuglanje idealna zabava u hladnim danima

Objavljeno: 7. 12. 2016 u 16:42h

Dolaskom hladnijih dana Bouling kluba “Banjaluka” privlači sve više posjetilaca raznih generacija, željnih dobre zabave i društvenih igara.

Iako je ova vrsta kuglanja, sa većim kuglama koje imaju rupe za prste, najpopularnija u Sjedinjenim Američkim Državama, ono je pustilo duboko korijenje u Evropi, a sve popularnije je i u Banjaluci. U čari i ljepote ovog sporta na šest staza nedavno su se mogli uvjeriti i predstavnici medija sa sjedištem u gradu na Vrbasu koji su u nekoliko navrata odmjeravali snage i nadmetali se za titulu najbolje ekipe.

“Bouling je zaista lijep sport i sve više je zainteresovanih za njega u Banjaluci. Kuglaši imaju sve što je neophodno za dobru rekreaciju. To je idealna zabava u ove hladne zimske dane. Ljubitelji treba da imaju samo dobru volju za bouling i da dođu jer ovdje dobiju patike koje se nose na stazama i  mjesto da se pokažu u rušenju kegli”, kazala je Evica Nikić iz Bouling kluba “Banjaluka”, koji se nalazi na trećem spratu Robne kuće “Boska”.

Pored kuglanja, tu je i 9D bioskop, bilijar, pikado i kafić.

“Kino 9D je nešto najnovije i jedino te vrste u BiH. Sjedišta koja se pomiču i drugi efekti gledaocima pružaju nezaboravnu zabavu. Oni stiču utisak da učestvuju u samom filmu. Najvjerniji posjetioci su nam najmlađi i oni rado sa roditeljima dolaze na kuglanje. Kod nas često organizuju proslave rođendana i novogodišnjih praznika”, kaže Nikićeva.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-kuglanje-idealna-zabava-u-hladnim-danima/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot