Detalji napada u Banjaluci: Brutalno pretukao ženu zbog duga

Objavljeno: 6. 12. 2016 u 16:58h

Prava drama odvijala se juče ujutru u banjalučkoj Ulici Svetozara Markovića, gdje je u podzemnoj garaži u klasičnoj sačekuši brutalno pretučena pedesetdvogodišnja B.K., koja stanuje u blizini.

Očevici su za “Nezavisne” ispričali da je potom uslijedila potjera za napadačem, koja je ubrzo okončana hvatanjem bjegunca.

Nezvanično saznajemo da je za ovaj napad osumnjičen Banjalučanin Slobodan Marković (56), bivši direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća.

Pretučena je, po nepotvrđenim informacijama, Banjalučanka koja je u bliskim rodbinskim vezama sa jednim funkcionerom SNSD-a.

Ta žena je, po riječima mještana, napadnuta oko sedam časova u garaži, a kada su utrčali na mjesto zbivanja, zatekli su je oblivenu krvlju.

“Bukvalno je grcala krv. Vjerovatno ju je izudarao šakom ili palicom. Jedan čovjek donio joj je flašu vode, a kada je malo popila, tek tada je došla sebi”, pričaju za “Nezavisne” mještani.

U međuvremenu su se na mjestu događaja pojavile i policijske patrole, koje su pohitale za napadačem.

“Vidio sam tog muškarca kako trči, bježi. Nije bio maskiran. Čujem da su ga uhvatili na nekoliko stotina metara dalje”, priča jedan mještanin.

Šta je motiv napada, policija istražuje. Mještani imaju svoju verziju priče.

“Navodno je ona kupila stan od njega i vjerovatno imaju neke neraščišćene račune. Pretpostavljam da mu je ostala dužna dio para”, priča jedan mještanin, a da li je to motiv, tek će biti utvrđeno.

Marković nam se juče nije javljao na telefonske pozive. Zanimljivo je da je riječ o garaži koja je dobrim dijelom pokrivena videonadzorom, ali kamere nisu ništa snimile, jer se sve zbivalo na nepokrivenom dijelu garaže.

“Taj muškarac je najvjerovatnije ušao prvo u stubište zgrade, pa se onda spustio do garaže”, otkrivaju sagovornici “Nezavisnih”.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, kazala je da je povrijeđena žena prevezena u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske (UKC RS).

Iz te zdravstvene ustanove naveli su da je pacijentkinja hospitalizovana u Službi za neurohirurgiju.

“Prema riječima dr Vesne Ivanišević, načelnice Službe za neurohirurgiju, i dr Zorana Aničića, glavnog dežurnog ljekara na Hirurgiji danas, pacijentkinja je primljena sa dominantnom povredom glave, potresom mozga i povredom u području petog vratnog pršljena”, rečeno je juče iz UKC RS. Stanje pacijentkinje je trenutno stabilno, a detaljnije prognoze su još preuranjene.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/detalji-napada-u-banjaluci-brutalno-pretukao-zenu-zbog-duga/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])