Banjaluka: Publika uživala u majstorijama 1.000 plesača

Objavljeno: 6. 12. 2016 u 16:05h

Više od 1.000 plesača iz 26 domaćih i klubova iz regiona nastupilo je na takmičenju “Winter open” koje je organizovala banjalučka Plesna škola “Bolero” proteklog vikenda u Sportskoj dvorani “Borik”.

Publika je imala priliku da uživa u nastupima plesača svih uzrasnih kategorija u hip-hopu, šou-densu, latino i standardnim plesovima, klasičnom i modernom baletu, karakternim igrama, brejkdensu i nizu drugih plesova.

“Publika je zaista imala priliku da uživa u nastupima plesača. Pehar “Pahuljica” za plesni klub sa najviše osvojenih prvih mjesta pripao je plesnom klubu “Lets dens” iz Nevesinja. Poslije njih, najviše odličja osvojili su plesni klub “LDF” iz Viteza, “LDF” iz Kiseljaka, naš “Bolero” i plesači “Vračara” iz Beograda”, rekao je predsjednik Plesnog kluba “Bolero” Sanjin Buzadžija.

“Njinter open” je ocijenjen kao treći po jačini u plesnim takmičenjima u regionu po mišljenju komesara Međunarodne plesne organizacije.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-publika-uzivala-u-majstorijama-1-000-plesaca/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])