Banjaluka: “Superbrke” prikupile 6.759 KM (Foto)

Objavljeno: 2. 12. 2016 u 12:33h

Neformalno Udruženje građana „Superbrke“ tokom Movembra su prikupili 6 759 KM donacija za pomoć Vjekoslavu Cerovcu i Miroslavu Todoroviću iz Doboja.

Aukcijom fotografija i izborom najbrke u banjalučkom kafeu “Pause” spuštena je zavjesa na ovogodišnji Movember.

Titulu za najbrku odnio je Igor Kremenović i tako će sljedeće godine imati čast da bude u žiriju u izboru najbrke. Tročlani žiri kojeg su činili Nikola Škorić kao predsjednik žirija, dr Radmila Rašeta i prošlogodišnji pobjednik Emir Sobo su imali težak zadatak da izaberu najbrku. Trojica brka su imali na kraju isti broj bodova, pa je žiri napravio igrokaz u kome se najbolje snašao Igor Kremenović i ponio titulu najbrke za 2016. godinu.

“Iskreno  nisam očekivao pobjedu. Mislim da je moj stajling najviše pomogao, jer se i to ocjenjivalo. Ja bih da se zahvalim svima koji su večeras bili ovdje kao i Nikoli Škoriću koji je došao iz Novog Sada da bude u žiriju večeras. Drago mi je što je žiri imao sličan kriterij pa se nije mogao odlučiti za pobjednika. Oni su tako napravili igrokaz najpoznatijih citata iz filma Balkanski špijun koje su govorili Ilija i Đura Čvorović takođe brka. Ja sam se najbolje snašao u trenutku i pobijedio”, rekao je ovogodišnji najbrko Igor Kremenović.

Aukcija fotografija za koje je bio zadužen Vedran Ševčuk Alf je kao i prošle godine u dobroj mjeri popunila brkin fond gdje je prodato preko 20 fotografija.

Iz neformalnog Udruženja građana „Superbrke“ kažu da su zadovoljni postignutim rezultatom jer je ove godine prikupljeno još više novca nego prošle godine.

“Zahvalio bih se svima u ime „Superbrka“ koji su se odazvali ovogodišnjoj akciji i podržali nas da prikupimo što više novca za Vjekoslava i Miroslava koji se bore sa karcinomom testisa. Veliko hvala Kliničkom centru koji je prepoznao akciju i podržao nas, Konzilijum laboratoriji, Udruženju onkologa Republike Srpske, kafeu „Pause“, kafiću „Igra mečka“, Staropramen pabu Barselona, studiju Eros, frizerkom salonu „Rajilić“, Europress štampa i grafika i lancu brze hrane „Facefood“ kod kojih je bio brkin fond”, kazao je iz neformalnog Udruženja građana „Superbrke“ Filip Jakovljević.

Akciju je kao i prošle godine podržala Humanitarna organizacija „Budimo ljudi“ koji su obezbjedili svu logistiku i donirali 500 KM ispred organizacije. „Sberbank“ je takođe otvorila dva žiroračuna za Vjekoslava i Miroslava na kojima će biti uplaćen sav prikupljen novac, uključujući i njihovu donaciju.

„Superbrke“ kažu da sljedeće godine imaju isti cilj, a to je da nadmaše ovu godinu.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-superbrke-prikupile-6-759-km-foto/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot