Banjaluka prikuplja pomoć za osmogodišnju Elenu Rakić

Objavljeno: 2. 12. 2016 u 18:03h

Banjalučki Odbor za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji pokrenuo je akciju prikupljanja pomoći za liječenje osmogodišnje Elene Rakić iz Kosovske Mitrovice koja uskoro treba da bude podvrgnuta trećoj transplantaciji matičnih ćelija u Kijevu.

elena-rakic

Elena boluje od psihomotornog usporenog razvoja, a jedna transplantacija košta 10.500 evra plus ostali troškovi koji nisu mali.

Svi koji žele i imaju mogućnosti mogu pomoći liječenje ove djevojčice uplatom sredstava na žiro račun: 555-10000186096-12 sa naznakom Pomoć za liječenje Elene Rakić.

Odbor za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji, koji djeluje u okviru Udruženja građana “Veterani FK `Vrbas` i prijatelji” Banjaluka, i ove godine sprovodi humanitarnu akciju “Humanošću za osmijeh srpske djece Kosova i Metohije” s ciljem prikupljalja paketića.

U odboru navode da će pokloni srpskoj djeci u slatkišima i školskom priboru biti uručeni poslije Nikoljdana od 21 do 23. decembra.

“Odbor i Udruženje građana `Veterani FK Vrbas i prijatelji` u višegodišnjim akcijama, zahvaljujući humanosti dobrih ljudi, na Kosmet su otpremili skoro deset hiljada paketića i obradovali mnogu djecu i pomogli liječenje sedmoro srpske djece sa Kosova i Metohije”, podsjećaju u ovom odboru.

Izvor: banjalucanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-prikuplja-pomoc-za-osmogodisnju-elenu-rakic/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot