Opljačkana dva marketa u Banjaluci i u Čelincu u razmaku od 60 minuta

Objavljeno: 29. 11. 2016 u 13:05h

Policija traga za provalnicima koji su juče iz marketa “Super Kort” u Čelincu i lanca marketa “Moj market” u Banjaluci ukrali određenu količinu razne robe, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka. Pljačke su se dogodile u razmaku od svega 60 minuta.

Prvi na meti provalnika našao se “Super Kort” u ulici Vojvode Mišića u Čelincu, u koji su za sada nepoznati lopovi provalili u 2.20 časova. Tokom uviđaja utvrđeno je da su pljačkaši u ovaj objekat ušli tako što su razvalili bočna vrata.

Sat kasnije policiji je prijavljena i provala u “Moj market” u banjalučkoj ulici Tihomira Tihe Damjanovića. Iz policije nije saopšteno na koji način su lopovi ušli u ovaj objekat i šta su ukrali.

“U oba slučaja je obavljen uviđaj i izuzeti određeni tragovi. U toku je istraga s ciljem otkrivanja i pronalaska provalnika”, rekli su u CJB Banjaluka.

Juče nije bila utvrđena visina štete počinjena ovim provalama.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/opljackana-dva-marketa-u-banjaluci-i-u-celincu-u-razmaku-od-60-minuta/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot