Banjaluka: Počelo postavljene kućica u Zimzogradu

Objavljeno: 29. 11. 2016 u 17:01h

Prve kućice za četvrti “Zimzograd”, postavljene su juče na Trgu Krajine. Organizator, agencija “Mint”, vrijedno radi kako bi sve bilo maksimalno pripremljeno za 7. decembar kada je predviđeno otvaranje zimskog grada.

“Na otvaranju će nastupiti bend “Zaa” i pjevačica Sanja Vučić, a biće upriličen i tradicionalni performans dolaska Deda Mraza. U “Zimzograd” ćemo kao i svake godine postaviti 24 kućice sa raznim ponudama, a na našem stejdžu će svakodnevno nastupati atraktivni muzičari i bendovi. Muzički program će biti bogatiji nego prošle godine. Planiramo da 1. decembra organizujemo pres-konferenciju u kojoj ćemo iznijeti kompletan sadržaj ovogodišnjeg “Zimzograda” kao i sadržaj zabavnog programa”, rekla je direktor agencije “Mint” Milena Mijatović.

Dodala je da će dekorateri tri dana pred otvaranje “Zimzograda”, početi sa kićenjem i pravljenjem novogodišnje atmosfere.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-pocelo-postavljene-kucica-u-zimzogradu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot