Banjaluka: Održana revija “Prepoznaj ženu u meni” (Foto)

Objavljeno: 29. 11. 2016 u 22:05h

Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke otvorio je večeras Jedinstvenu modnu reviju pod nazivom “Prepoznaj ženu u meni” koja se održala u Muzeju savremene umjetnosti .

Ovoj posebnoj reviji, koja je u fokus stavila 26 žena koje su nosile modne kreacije, prisustvovali su brojne institucije, kompanije i pojedinci. Radojičić je izjavio kako mu je jako drago sto se i Banjaluka večeras prikljucila mnogim gradovima koji obilježavaju 3. decembar, Međunarodni dan lica sa invaliditetom.

“Ovo je modna revija u kojoj 20-ak naših dama među kojima su i osobe sa indvalitetom i osobe bez indvaliditeta zajedno učestvuju u jednoj reviji ljepote i šarma i svaka od nje je sprecifična i šarmantna na svoji način, a sve zajedno prestavljaju žensku ljepotu”, naglasio je Radojičić.

Istakao je još i da naš ovaj događaj posjeća da obratimo pažnju na položaj lica sa indvaliditetom i na njihovu uključenost u sve društvene tokove. Tanja Mandić Đokić iz udruženja “Nika” izjavila je da su svi naporno radili na pripremi ovog događaja i što se njih tiče ova revija je finale godine.

“Pažnju usmjeravamo na žene sa indvalitetom i pokazujemo da se ljepota i jedinstvo krije u različitosti”, rekla je Mandić Đokić.

Istakla je još da je poruka ove revije da se iza svake žene krije priča i da svaka žena ima potecijala. Snežana Kutlešić-Stević, odbornica Skupstine grada i jedna od organizatorica ove revije naglasila je da je na reviji učestvovalo 26. žena, žena sa indvalitetom i žena iz javnog života.

“Moram reći da smo dobro prihvaćene u čitavoj okolini i cijela lokalna zajednica je pokazala veliki interes da bude večeras sa nama i da podrže našu reviju. Željeli smo da pokažemo da koliko god smo različite mi smo u stvari jednake i da žene sa indvalitetom nisu žene sa posebnim potrebama već imaju iste potrebe kao i mi”, pojasnila je ona.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-odrzana-revija-prepoznaj-zenu-u-meni-foto/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot